Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Yhdistyksen hälykoirakot

Yhdistyksellä on tällä hetkellä viisi hälykoirakkoa.

 

Leena ja Ailu

Koirani on Poropeukalon Kuurakeiju, eli Ailu. Rodultaan Lapinporokoira. Luonteeltaan hyvin itsenäinen ja rohkea! Toimimme hyvin yhteen, kun tiedämme että kumpikin tekee oman osuutensa, sen suuremmin toisesta välittämättä. Ailu on minun ensimmäinen koirani ja harjoituskappale. Joskus toivon, että ensimmäinen koirani olisi ollut hieman helpompi, mutta olen kyllä tyytyväinen Ailuun kaikin puolin. Mitä kauemmin sen kanssa pelaan, sitä enempi olen sitä mieltä, että koirani on outo....

Hälyryhmässä olemme olleet jo useamman vuoden

 

 

 

John sekä Cojo ja Äksy
 
Cojo 
Belgianpaimankoira tervueren, Coyote vom Forster Hexenkessel ”Cojo” (tuonti saksasta) synt. 12.1.2012.
Virta suoritettu 24.7.2014
Cojo on haukkuva hakukoira, joka aina heittäytyy tehtävään kuin tehtävään täysillä.. Monipuolinen pelastuskoira jolla on todella kova maalimiesmotivaatio. Cojon suhtautuminen ihmisiin on yltiöpäisen positiivinen, löydetty saa lämpimän sekä märän lipasun. Päälaji on haku mutta myös muutkin lajit sujuu (jälki, raunio, rakennusetsintä). Cojon ehdoton vahvuus on työskentelymotivaation lisäksi erittäin luja fysiikka, todella kestävä koira joka on suuresta koosta huolimatta erittäin ketterä. Olemme Cojon kanssa hyvä tiimi joka tekee saumatonta yhteistyötä toisiamme kunnioittaen!
Haukku pelastaa!
 

Äksy

Belgianpaimankoira tervueren, Jumper De La Rouquine, alias ”Äksy”, Hollanin tuonti, syntynyt 15.09.2012
 
Virta suoritettu 08.11.2016
 
Äksy on haukkuva hakukoira, jonka viretila asiaan kuin asiaan on korkea, jos jotakin tehdään niin sitten täysillä. Monipuolinen pelastuskoira jolla on todella hyvä nenä. Äksyn ehdoton vahvuus on sen periksiantamaton luonne, hajua tarkennetaan niin pitkään kunnes hajun lähde löytyy! Myös Äksyn päälaji on haku mutta myös muutkin lajit sujuu (jälki, raunio, rakennusetsintä). Erityisesti pitkät etsinnät on Äksyn mieleen. Äksyn kanssa olemme hyvä etsintätiimi jossa annetaan toisillemme tilaa tehdä oma osuutemme.
 
Haukku pelastaa!

 

 

 


Sanna ja Minni

Labradorinnoutaja Adventurer's Entrapment "Minni" synt. 13.4.2012

Virta suoritettu 15.6.2016

Minni on kertova hakukoira, jonka kanssa harrastetaan myös jäljestämistä. Minnin vahvuus on maalimiesmotaivaatio (rakastaa löytää ihimisen), tarkkuus ja kestävyys.